Top

Koffersets met geboortekaartje

Een kraamcadeau op basis van uw ontwerp ...


Indien u uw gading niet kan vinden in onze standaard ontwerpen, kan u er ook voor kiezen om zelf een ontwerp, sjabloon, print of lay-out door te sturen naar ons. Zo krijgen we heel veel de vraag om koffersets of artikelen te personaliseren, in lijn met het geboortekaartje van de baby.

Hoe werkt het ?


Stuur ons via mail het ontwerp door die jullie graag gepersonaliseerd hadden gezien. Het kan een logo zijn, een leuke tekst, een foto van iets wat je ergens hebt gezien, ... Voor personalisatie op basis van een geboortekaartje kan je in eerste instantie een foto van het geboortekaartje doorsturen. Laat ons ook weten in welk(e) artikel(en) jullie zijn geïnteresseerd.

Wij controleren of we het ontwerp kunnen omzetten naar grafische taal en of het haalbare kaart is of niet. Mogelijks vragen we om ons een origineel geboortekaartje te bezorgen. We laten je binnen de 24 uur iets weten, al dan niet positief.

We sturen je een voorstel van ontwerp door, alsook de prijs voor personalisatie van de door jullie gekozen artikelen. Meestal is de prijs dezelfde als voor onze standaard-artikelen op onze website, dus is de personalisatie gratis. Voor moeilijke grafische ontwerpen kan het echter wel dat we een meerprijs vragen.

Indien jullie akkoord gaan, starten we de productie en leveren we binnen de 24 uur de goederen af, indien op voorraad.

TIP


Meestal is wel één van onze medewerkers online beschikbaar via de chat. Controleer hiervoor rechtsonder de site de tekstballon ( online / offline ). Spreek ons aan, op die manier verliezen we het minste tijd.