Top

Koffersets met geboortekaartje

Gepersonaliseerde kraamcadeau's op basis van jouw ontwerp !

Jouw gading niet gevonden in onze standaard ontwerpen of hebt zelf eigenlijk al iets in gedachten ? Dan ben je hier op de juiste plaats ! Je kan ervoor kiezen om ons zelf een print, lay-out of ontwerp door te sturen. Zo krijgen we heel vaak de vraag om een koffersetje te maken op basis van het geboortekaartje van de kleine spruit. Hieronder leggen we je graag uit het het concreet werkt !

Hoe werkt het concreet ?


1. Stuur ons via mail het ontwerp door, die je graag gepersonaliseerd zouden zien. Meestal is dit het geboortekaartje of een foto ervan. In eerste instantie mag je ons ook een schermafbeelding doorsturen van iets wat je offline of online hebt gevonden. Laat ons ook weten in welk(e) artikel(en) je interesse toont.

2. We controleren of we het ontwerp kunnen omzetten naar grafische taal en of het haalbare kaart is of niet. We laten je binnen de 24u iets weten, al dan niet positief. We sturen je een voorstel van ontwerp door, alsook een eventuele offerte op maat voor de gekozen artikelen.

3. Akkoord ? Let's go ! We starten de productie op en leveren de gewenste artikelen zo snel mogelijk af, in functie van de voorraad.

Meestal is één van onze medewerkers online beschikbaar via de chat. Controleer hiervoor rechtsonder de site onze tekstballon. Spreek ons aan, op die manier verliezen we het minste tijd. Zijn we offline, laat dan via de tekstballon een bericht na, en we nemen zo snel mogelijk contact !

Hopelijk tot binnenkort, we kijken er alvast naar uit !