Top

Kleuters & Kids

Hippe & coole items voor kleuters & kids !

Ontdek onze kledij zoals t-shirts, sweaters, hoodies,... verkrijgbaar in verschillende kleuren en maten vanaf 3 t/m 15 jaar. De hoodies zijn zelfs beschikbaar in de maat 1/2 jaar ! Al onze kledij is verkrijgbaar in verschillende kleuren prints. Kies jij voor het klassieke White of Black, of ga je liever voor één van de gloednieuwe STAND-OUT NEON kleuren ? Het gewenste kleur van print kan je instellen op de productpagina van het gekozen artikel.

Naast wearables bieden we ook hippe kartonnen koffertjes aan, ideaal als logeer- of reisvaliesje, en fluohesjes, veilig in het verkeer. Ook hier is uiteraard de kleur van het artikelen alsook de kleur van de print instelbaar.
Kadoox staat garant voor een ruim assortiment kwalitatieve en duurzame artikelen. Wist je dat we zowat alle artikelen zelf personaliseren ? Bestellingen zijn bij ons 100% maatwerk, met de nodige zorg en liefde gemaakt, verpakt en verzonden vanuit België, 100% Belgisch dus ! Bij ons kan je zonder zorgen veilig online betalen of ervoor kiezen om te betalen via overschrijving. Voor bestellingen van meer dan 75,- euro betaal je bovendien geen verzendingskosten !