Top

Bedrijven, scholen & verenigingen !

Gepersonaliseerde geschenken voor bedrijven, scholen & verenigingen !Op zoek naar leuke & originele geboortegeschenken voor uw bedrijf, school of vereniging ? 
Geef een kraamkado met het logo van uw bedrijf, vereniging of school en laat een blijvende indruk na.

Rompertjes, slabbetjes & t-shirts voor de nieuwe baby !


We bieden een ruim assortiment aan baby-artikelen, die we op maat voor u kunnen personaliseren. Kleine oplages zijn mogelijk, bij ons kan je bovendien rekenen op een snelle verwerking. De meest populaire artikelen zijn uiteraard rompertjes, slabbetjes en t-shirts voor baby's. Uiteraard is de keuze aan u, inspiratie genoeg op onze webshop !

Voorbeelden van recente realisaties : Kartonnen koffertjes, met uw logo gepersonaliseerd !


Wij hebben een ruim assortiment aan gekleurde, kartonnen koffertjes, die we op maat voor u kunnen personaliseren. Kleine oplages zijn mogelijk, en ook hier bieden we een snelle verwerking. U kan het koffertje leeg bestellen en zelf vullen, of door ons op maat laten vullen met andere ( eventueel gepersonaliseerde ) artikelen naar wens.

Voorbeelden van recente realisaties : Hoe werkt het concreet ?


1. Stuur ons via mail het ontwerp door, die je graag gepersonaliseerd zouden zien. Meestal is dit het logo van je bedrijf, school of vereniging, met eventueel een slogan of kleine tekst. Laat ons ook weten in welk(e) artikel(en) je interesse toont.

2. We controleren of we het ontwerp kunnen omzetten naar grafische taal en of het haalbare kaart is of niet. We laten je binnen de 24u iets weten, al dan niet positief. We sturen je een voorstel van ontwerp door, alsook een eventuele offerte op maat voor de gekozen artikelen.

3. Akkoord ? Let's go ! We starten de productie op en leveren de gewenste artikelen zo snel mogelijk af, in functie van de voorraad.

Meestal is één van onze medewerkers online beschikbaar via de chat. Controleer hiervoor rechtsonder de site onze tekstballon. Spreek ons aan, op die manier verliezen we het minste tijd. Zijn we offline, laat dan via de tekstballon een bericht na, en we nemen zo snel mogelijk contact !

Hopelijk tot binnenkort, we kijken er alvast naar uit !